'Halve Premier League vist achter het net: Man Utd wil verlengen met Pereira'

'Halve Premier League vist achter het net: Man Utd wil verlengen met Pereira'

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 09:24vr 07-06-2019 om 09:24

De toekomst van Andreas Pereira lijkt nog steeds bij Manchester United te liggen. De Braziliaanse Belg loopt in de zomer van 2020 uit zijn contract op Old Trafford, maar de onderhandelingen over een nieuwe deal gaan de goede kant uit.

Het Belang van Limburg laat weten dat er een vierjarige overeenkomst klaar ligt voor Pereira. Beide partijen zijn het nog niet helemaal eens over alle details, maar dat zou binnenkort wel het geval zijn. Ole Gunnar Solksjaer heeft alvast een boontje voor de middenvelder. Sinds de Noor overnam, mocht Pereira elf keer aantreden in de Premier League. In maart maakte hij ook zijn eerste competitiegoal ooit voor Man Utd.

Solksjaer heeft Pereira de belofte gemaakt dat hij in de voorbereidingstournee op het komende seizoen sowieso kansen zal krijgen. Dat lijkt de geboren Duffelaar te overtuigen om langer bij The Red Devils te blijven. Overigens is Pereira grof wild op de transfermarkt. Arsenal FC, Everton FC, West Ham United en AC Milan houden de ontwikkelingen angstvallig in de gaten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is verlengen bij Man Utd de beste optie voor Pereira?

(92 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws