'Sampdoria speelt spel hard, bod van Arsenal op Praet geweigerd'

'Sampdoria speelt spel hard, bod van Arsenal op Praet geweigerd'

Gepubliceerd: maandag 10 juni 2019 om 20:45ma 10-06-2019 om 20:45

Arsenal FC beleefde een teleurstellend seizoen. Deze zomer dringt versterking zich dan ook absoluut op. Unaï Emery kijkt daarvoor onder meer naar Dennis Praet, al is Sampdoria nog niet meteen bereid om mee te werken.

In de Premier League schoot Arsenal te kort om mee te dingen naar de top-vier en bijbehorend ticket voor de Champions League. In de Europa League bereikten de Londenaren wel de finale, maar verloren daar kansloos van stadsgenoot Chelsea FC. In hun zoektocht naar extra kwaliteit zijn The Gunners uitgekomen bij Sampdoria. Daar hoopte het niet alleen Rode Duivel Praet, maar ook verdediger Joachim Andersen weg te kapen.

Arsenal bracht enkele dagen geleden al een bod uit van 42 miljoen euro voor het duo. Dat heeft Samp echter naast zich neergelegd. Als de Italianen twee sterkhouders verliezen, zal er meer boter bij de vis moeten komen. Arsenal is niet van plan om het daarbij te laten, meldt La Gazzetta Sport nu. De Engelsen zouden hun initiële bod verhogen met enkele miljoenen.

Update 08/06 11.55: Nicolò Schira, journalist van het gerenommeerde La Gazzetta dello Sport, meldt zaterdag dat Arsenal inderdaad het bod op Praet en Andersen heeft verhoogd. Er zou nu een aanbieding van 48 miljoen euro tafel liggen. Sampdoria vraagt naar verluidt 50 miljoen euro voor het duo, dus een akkoord is in zicht.

Update 10/06 20.45u: Praet en Andersen moeten nog even wachten op hun transfer richting Arsenal. Volgens The Daily Mail werd ook het bod van 48 miljoen euro geweigerd. Sampdoria blijft hopen op de jackpot en verlangt minstens 50 miljoen. De Engelse bron maakt zelfs gewag van een som van 55 miljoen euro voor het duo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Arsenal een ideale club zijn voor Praet?

Ja
77%
Nee, te hoog gegrepen
18%
Nee, te laag gegrepen
5%
(274 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws