Real Madrid middenvelder ziet de bui al hangen: 'Wil niet nog een jaar banken'

Real Madrid middenvelder ziet de bui al hangen: 'Wil niet nog een jaar banken'

06-06-2019 22:50
3

Dani Ceballos heeft een duidelijke boodschap voor Real Madrid-trainer Zinedine Zidane. De 22-jarige Spanjaard zit niet te wachten op nog een seizoen op de bank in het Estadio Santiago Bernabéu.

"Ik ben heel ambitieus, heb nog een vierjarig contract en een zeer hoge transferclausule", steekt Ceballos van wal in gesprek met Cadena Cope. "Mijn doel is om te slagen bij Real Madrid en ik heb er vertrouwen in dat het lukt. Ik wil graag belangrijk zijn en wil meer speeltijd. Het is duidelijk dat ik niet zit te wachten op een derde seizoen zonder minuten."

Aan dat laatste schort het al enige tijd. De middenvelder kwam in de zomer van 2017 voor 16,5 miljoen euro over van Real Betis, maar door de forse concurrentie komt hij sindsdien nauwelijks aan de bak. In december stak hij zijn frustratie en wrok richting Zidane niet onder stoelen of banken. Nu de Fransman is teruggekeerd is het de vraag of hij nu wel oog heeft voor Ceballos.

"Zidane is altijd duidelijk naar mij toe geweest", aldus Ceballos, die niet zegt te weten waar zijn toekomst ligt. "Ik ga je niet vertellen wat hij mij heeft gezegd, dat is privé. Maar hij is in zijn beide perioden heel duidelijk geweest."

Real is bezig aan een transferrevolutie. Ook een middenvelder staat nog op het lijstje en met name Christian Eriksen en Paul Pogba worden veelvuldig genoemd. Dat zou het perspectief van Ceballos verder verslechteren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie