Bevestiging interesse Schrijvers: 'Club Brugge dreigt aanvaller te verliezen'

Bevestiging interesse Schrijvers: 'Club Brugge dreigt aanvaller te verliezen'

Gepubliceerd: zaterdag 8 juni 2019 om 20:45za 08-06-2019 om 20:45

Club Brugge haalde afgelopen zomer Siebe Schrijvers weg bij KRC Genk. In zijn debuutjaar bij de Bruggelingen wist Schrijvers met momenten te overtuigen. Dat kan hem nu een nieuwe mooie transfer opleveren.

Zo werd er vanuit Portugal een bijzonder opmerkelijk gerucht de wereld ingestuurd. Volgens één fan van Sporting CP toont zijn favoriete ploeg interesse in Schrijvers. Hij kreeg dat naar verluidt te horen van één van de commentatoren van Sporting TV, die dicht bij de club staat.

Schrijvers maakte dit seizoen indruk op de scouts van Sporting CP. De aanvaller was geen onbetwistbare basisspeler onder Ivan Leko, maar was wel goed voor twaalf doelpunten en vijf assists in 38 wedstrijden dit seizoen.

Dankzij die goede cijfers kan hij nu een eerste stap richting het buitenland zetten. Of Club Brugge hem ook wil laten gaan, is nog maar de vraag. Bij de Bruggelingen heeft Schrijvers nog een contract tot medio 2022.

Update 20.45u: Het Portugese A Bola bevestigt dat Sporting CP interesse toont in Schrijvers. Hij zou echter niet de eerste keuze zijn van de Portugezen. De club zou als eerste mikken op Paulinho van SC Braga. Als hij niet haalbaar is, wil men Schrijvers proberen halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Schrijvers klaar voor een stap hogerop?

Ja
32%
Nee
68%
(964 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws