Neto gelukkig om Gent te verlaten: Ben blij dat het voorbij is

Neto gelukkig om Gent te verlaten: "Ben blij dat het voorbij is"

05-06-2019 21:15
6

Na zes en een half jaar heeft Renato Neto afscheid genomen van KAA Gent. De Braziliaan gaat voor KV Oostende uitkomen. Het einde van een lange lijdensweg voor Neto.

De Braziliaan kende veel successen bij Gent, maar kende de laatste jaren ook heel wat dieptepunten bij de Buffalo's. Door een zware blessure kwam hij er amper in actie. Hij kon zich ook niet terug in de basiself knokken.

"In Oostende hoop ik weer plezier te beleven aan het voetbal, want de laatste twee jaar waren heel moeilijk voor mij", zegt hij bij Sport/Voetbalmagazine. Bij Gent was Neto al helemaal afgeschreven.

"In december zei Michel Louwagie mij dat ik na nieuwjaar niet mee mocht op stage en de rest van het seizoen met de B-kern zou moeten trainen, omdat ik zogezegd toch niet meer mijn niveau van voorheen zou halen", legt Neto uit.

"Ik zou liegen, mocht ik beweren dat ik het laatste halfjaar correct behandeld werd", laat Neto weten. "Uiteraard ben ik de club dankbaar voor de vele jaren, voor de titel en de Champions League die ik er mocht meemaken. AA Gent zal altijd in mijn hart blijven zitten. Maar ik ben heel blij dat het voorbij is. Nu wil ik zo snel mogelijk met Oostende aan een nieuw seizoen beginnen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie