OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt Kanté weg voor neus van Standard

OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt Kanté weg voor neus van Standard

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 20:24wo 05-06-2019 om 20:24

Cercle Brugge heeft een nieuwe versterking beet voor volgend seizoen. Het heeft Aboubakary Kanté aangetrokken. De aanvaller komt over van Béziers.

Dat kondigde Cercle Brugge zelf aan via de officiële kanalen. Kanté zette zijn handtekening onder en driejarig contract, met optie op twee bijkomende seizoenen. De aanvaller begon aan het profvoetbal bij Paris FC. Hij kwam eerder ook uit voor CA Bastia en Saint-Ouen alvorens in 2017 te belanden bij de tweedeklasser Béziers. Daar was Kanté afgelopen seizoen goed voor tien doelpunten in 34 wedstrijden.

Ook Standard toonde interesse in Kanté, maar hij kiest uiteindelijk voor Cercle Brugge. "We zijn zeer tevreden met de transfer van Aboubakary", zegt sportief directeur François Vitali. "Hij is een speler die over de noodzakelijke kwaliteiten beschikt om Cercle te helpen in z’n ambitieuze project", klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws