Antwerp moet niet hopen op komst Edmilson: Ik weet niet wat hij zelf wil

Antwerp moet niet hopen op komst Edmilson: "Ik weet niet wat hij zelf wil"

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 17:14wo 05-06-2019 om 17:14

Toen Junior Edmilson gespot werd in Antwerpen begon de geruchtenmolen te draaien. De flankspeler werd al meermaals gelinkt aan Royal Antwerp FC en het leek nog maar en kwestie van tijd, maar tot een transfer zal het waarschijnlijk niet komen.

Helaas voor de Antwerp-fans, De Braziliaanse Belg die vorig seizoen Standard ­inruilde voor Al-Duhail in Qatar, was niet op weg naar de Bosuil. "Met de hand op het hart, Edmilson is hier niet geweest", verklaart sportief directeur Sven Jaecques aan Het Nieuwsblad. "Of we nog steeds interesse hebben? Ik weet eerlijk gezegd niet wat Edmilson zelf wil: weggaan uit Qatar of niet."

Edmilson werd tijdens de wintermercato meermaals gelinkt aan een terugkeer naar België. Zowel Standard, Anderlecht als Antwerp wilden hem graag inlijven. Maar er zijn een paar serieuze obstakels. De 24-jarige Edmilson is immers een dure vogel en lijkt zelf niet te weten wat hij wil. Eerst leek bij open te staan voor een terugkeer, maar nadien verklaarde hij dat zijn focus op Al-Duhail ligt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws