UPDATE: 'Engelse topclub is concreet voor Carrasco'

UPDATE: 'Engelse topclub is concreet voor Carrasco'

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 15:32wo 05-06-2019 om 15:32

Laatste update: donderdag 6 juni 2019 om 18:00do 06-06-2019 om 18:00

Yannick Carrasco heeft na anderhalf jaar genoeg van de Chinese Super League en wil graag terugkeren naar Europa. Dat vertelde de Rode Duivel tijdens een persconferentie in Tubeke. Er zou al concrete interesse zijn van één ploeg.

"Ik hoop dat de voorzitter een akkoord vindt met een geïnteresseerde club", vertelt Carrasco aan Het Laatste Nieuws. "Er is zeer concrete interesse van één club, die mij absoluut wil. Ik kan de naam van die club niet prijsgeven. Verder heb ik er ook niet veel in te zeggen, maar ik hoop dat er een akkoord uit voortkomt."

"Ik zou heel graag terugkeren naar Europa. Er staat geen clausule in mijn contract, dus geïnteresseerde clubs moeten via Dalian Yifang gaan. Ik hoop dat onze voorzitter mijn situatie begrijpt. Ik besef ook dat hij niet graag zijn beste speler laat gaan, maar ik hoop toch dat hij instemt met een transfer", besluit Carrasco.

Update 07/06, 18.00: Volgens de Italiaanse journalist Nicolò Schira is het Arsenal dat concrete interesse toont in Carrasco. Dat is niet vreemd, want afgelopen januari dachten de Gunners al aan de Rode Duivels. Toen kozen ze in Londen uiteindelijk om Denis Suarez te huren. Nu zijn de pijlen dus weer op Carrasco gelinkt. Arsenal en Dalian Yifang zouden al aan het onderhandelen zijn over een transfer. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws