Origi beslist na interlands over zijn toekomst: 'Nieuw contract of transfer'

Origi beslist na interlands over zijn toekomst: 'Nieuw contract of transfer'

05-06-2019 14:46
1

Divock Origi was afgelopen zaterdag één van de grote helden bij Liverpool tijdens de overwinning in de Champions League-finale tegen Totteham. Ondanks alle lof weet de 24-jarige aanvaller nog niet waar zijn toekomst ligt.

Origi heeft bij Liverpool nog een overeenkomst nog het einde van volgend seizoen en kan dus mogelijk een mooie transfer versieren. Maar hij heeft ook een nieuwe aanbieiding van Liverpool op zak. "Ik wil niet te veel zeggen over mijn toekomst”, verklaart Origi volgens Het Nieuwsblad tijdens een persconferentie in Tubeke.

"Liverpool kent mijn kwaliteiten en de club heeft mijn makelaar recent ook een aanbieding gedaan om mijn contract te verlengen. Dat is een eerste stap. Ik voel me goed bij Liverpool en dat vind ik belangrijk. Bovendien hebben we met Jürgen Klopp een absolute topcoach."

"Ik heb persoonlijke doelen in mijn hoofd, maar ik zal altijd het team op de eerste plaats zetten. Of ik dan ga blijven? Ik concentreer me momenteel volledig op de twee duels met de Rode Duivels tegen Kazachstan en Schotland. Daarna ga ik nadenken over mijn toekomst en een beslissing nemen", besluit de aanvaller.