Anderlecht en Standard kloppen aan bij KAA Gent: Ik heb bewezen wat ik kon

Anderlecht en Standard kloppen aan bij KAA Gent: "Ik heb bewezen wat ik kon"

Gepubliceerd: woensdag 5 juni 2019 om 07:00wo 05-06-2019 om 07:00

Na zes jaar bij KAA Gent is Brecht Dejaegere klaar voor een nieuwe uitdaging. De 28-jarige staat zowaar in de belangstelling van RSC Anderlecht en Standard. Het Laatste Nieuws weet van verkennende gesprekken met zijn entourage.

Zowel Anderlecht als Standard polsten al voor de 28-jarige middenvelder van Gent. Dejaegere kan centraal op het middenveld uit de voeten, maar ook op zijkant speelde hij vaak bij de Buffalo's.

Na de laatste competitiewedstrijd hintte Dejaegere al naar een vertrek bij Gent. "Ik heb bij Gent elk jaar bewezen wat ik kon, en daar mocht wat meer vertrouwen tegenover staan", klonk het toen. Dat is bij Anderlecht en Standard duidelijk niet in dovemansoren gevallen.

Zomermercato afwachten
Bij Gent staat Dejaegere nog onder contract tot medio 2022. Concrete gesprekken met Gent of Dejaegere zelf waren er nog niet, maar Anderlecht en Standard polsten wel al bij zijn makelaar.

Gent lijkt echter niet geneigd Dejaegere zomaar te laten gaan. "Het is onze bedoeling om de sterkhouders maximaal te behouden", aldus voorzitter Ivan De Witte. "Voor Brecht Dejaegere is volgend seizoen zonder twijfel een plaats in onze kern. We zullen zien wat de mercato brengt."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Dejaegere klaar voor Anderlecht of Standard?

(714 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws