De Bruyne ziet Hazard richting Real Madrid trekken: Het gaat gebeuren

De Bruyne ziet Hazard richting Real Madrid trekken: "Het gaat gebeuren"

04-06-2019 20:15
7

Eén van de grote gespreksonderwerpen deze zomer wordt ongetwijfeld de toekomst van Eden Hazard. De Chelsea-ster lijkt op weg naar Real Madrid. Volgens Kevin De Bruyne is het nu het moment om richting De Koninklijke te vertrekken.

"Als hij die keuze gemaakt heeft om naar Real Madrid te gaan, dan denk ik dat hij alles in zijn macht moet proberen om nu te gaan", zegt De Bruyne bij VTM Nieuws.  "Iedereen kent Eden, hij is altijd op zijn gemak. Maar uiteindelijk is hij ook al 28 jaar."

Volgens De Bruyne zal de transfer van Hazard deze zomer er dan ook zeker aankomen. "Als je nu de transfer wil doen, die je echt wil doen, dan zal dat wel gebeuren. Ik denk ook wel dat dat zal gebeuren, maar dat gaat niet op één, twee of drie dagen", aldus de Rode Duivel.

De Bruyne spreekt ook uit ervaring. "Bij mij heeft het drie maanden geduurd (zijn transfer van VfL Wolfsburg richting Man City). Ik wist al drie maanden wat ik wilde doen. Als Chelsea nog iets wil krijgen voor hem, moeten ze hem wel laten gaan", geeft De Bruyne Chelsea nog raad.