OFFICIEEL: Antwerp profiteert van vertrek Renard bij Standard

OFFICIEEL: Antwerp profiteert van vertrek Renard bij Standard

04-06-2019 14:00
8

Olivier Renard heeft enkele weken na zijn vertrek bij Standard al een nieuwe uitdaging gevonden. De ex-sportief directeur van de Rouches gaat aan de slag bij Antwerp.

Renard wordt sportief adviseur bij Antwerp. Hij zette zijn handtekening onder een tweejarig contract. Tegenover Het Laatste Nieuws bevestigde de club de overgang.

"Concreet zal Renard het bestaande team, Luciano D’Onofrio (Vicepresident) en Sven Jaecques (Secretaris-Generaal), ondersteunen op sportief vlak met als prioriteit het aansturen en uitbouwen van de scoutingscel", klinkt het.

"De aanwerving van de ex-doelman kadert in de verdere algemene en sportieve uitbouw van de club. Olivier Renard heeft een verleden als doelman bij onder andere KV Mechelen en Standard. Bij die clubs deed hij ondertussen ook al heel wat ervaring op in de rol van sportief directeur", aldus Antwerp.

Renard was tot twee weken geleden nog sportief directeur/ directeur rekrutering bij Standard, een job die hij sinds februari 2016 had. Van 2013 tot 2016 was hij sportief directeur bij KV Mechelen.