KRC Genk hoopt: “Sterkhouder zou wel eens kunnen blijven”

KRC Genk hoopt: “Sterkhouder zou wel eens kunnen blijven”

Gepubliceerd: dinsdag 4 juni 2019 om 08:12di 04-06-2019 om 08:12

KRC Genk maakte afgelopen seizoen veel indruk. Verschillende spelers worden dan ook in verband gebracht met een transfer. Tot nu toe blijft het echter stil.

Sander Berge, Aly Samatta én Leandro Trossard mogen bij een goed bod vertrekken. Internazionale heeft echter nog geen bod uitgebracht op Berge, Arsenal blijft stil rond Trossard en ook voor Samatta is naar verluidt nog geen aanbieding binnengekomen.

Ruslan Malinovskyi kan dan weer rekenen op interesse van Napoli en Sporting, maar ook daar is het windstil. Technisch directeur Dimitri De Condé bevestigt tegenover Het Nieuwsblad. “Er is niets concreets. Wij hebben inderdaad een idee over spelers die zouden kunnen vertrekken, maar of dat ook zo zal zijn?”

De Condé hoopt alvast. “Het zou weleens een verrassing kunnen worden. Iemand van wie we dachten dat hij zou vertrekken, zou weleens kunnen blijven.” KRC Genk heeft wel een transferplan en houdt nog steeds rekening met enkele vertrekkers.

“Drie spelers uit, vijf spelers in. Maar ik vrees dat we dat pas eind augustus zullen weten. Voor mij is het belangrijkste dat we opnieuw een trainer hebben. Mazzu staat bekend als een motivator. Misschien kan hij ook spelers overtuigen om te blijven", aldus De Condé.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie maakt het meeste kans om te blijven?

(646 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws