Bayern München werpt de handdoek: Gaat om bedragen die waanzin zijn

Bayern München werpt de handdoek: "Gaat om bedragen die waanzin zijn"

03-06-2019 18:45
5

Bayern München heeft de hoop op een terugkeer van Leroy Sané naar de Bundesliga laten varen, zo vertelt president Uli Hoeness. Manchester City veegde naar verluidt een bod van tachtig miljoen euro op de 23-jarige aanvaller van tafel.

"Het is onwaarschijnlijk dat het gaat gebeuren. Het gaat om bedragen die waanzin zijn", zegt Hoeness tegen Kicker. Bayern is na het vertrek van oudgedienden Franck Ribéry en Arjen Robben op zoek naar vers bloed voor de vleugels. Sané was nadrukkelijk in beeld in de Allianz Arena. Der Rekordmeister nam zelfs al contact op met het kamp van de Duitse international.

Een transfer lijkt nu dus van de baan. Sané speelde dit seizoen 47 officiële duels, waarvan 30 als basisspeler. Daarin was hij goed voor zestien doelpunten en achttien assists.

Hoeness bevestigt dat de Beierse club de optie tot koop van James Rodríguez niet gaat lichten. Bayern kon hem na een huurperiode voor 42 miljoen euro definitief overnemen van Real Madrid. De Colombiaan wordt in verband gebracht met Juventus en Napoli.