Mignolet geniet bij Liverpool: “Ik voel mij zeker deel van dit succes”

Mignolet geniet bij Liverpool: “Ik voel mij zeker deel van dit succes”

03-06-2019 15:28
2

Simon Mignolet speelde geen minuut in de Champions League, maar de sluitpost geniet toch met volle teugen bij Liverpool. The Reds wonnen de beker met de grote oren na 0-2 winst tegen Tottenham Hotspur.

“We verdienden het om iets te winnen dit jaar”, laat Mignolet aan Het Belang van Limburg weten. “Het was zeer spijtig om als tweede in de Premier League te eindigen met 97 punten achter een sterk Manchester City. Het sterke parcours in de Champions League zorgde ervoor dat we op het einde van de rit toch iets moesten rapen.”

Mignolet voelt zich gewaardeerd, ondanks dat hij geen minuut speelde in het kampioenenbal. “Het is een geweldige ontlading om dit samen te vieren met dit team. Ik weet dat ik geen minuut gespeeld heb, maar ik weet dat mijn werk door de spelersgroep gewaardeerd wordt.”

“Daarom voel ik mij zeker een deel van dit succes. Het was dan ook een speciaal moment om de medaille te krijgen en de beker omhoog te steken. Iets wat men mij niet afpakt en mooi op mijn palmares staat. Het was extra leuk om dit succes achteraf ook met mijn vrouw te kunnen vieren”, aldus Mignolet.