Leko ziet portefeuille flink vullen: Vijf keer meer dan bij Club Brugge

Leko ziet portefeuille flink vullen: "Vijf keer meer dan bij Club Brugge"

Gepubliceerd: maandag 3 juni 2019 om 07:29ma 03-06-2019 om 07:29

Ivan Leko heeft een nieuwe job gevonden. Twee weken na zijn vertrek bij Club Brugge zette hij zijn handtekening onder een contract bij Al Ain, uit de Verenigde Arabische Emiraten. Een opvallende overgang.

De Kroatische coach kijkt al uit naar zijn nieuwe stap. "De eerste indrukken zijn nice", zegt hij aan Het Nieuwsblad. "Ik ga nog wel met vakantie, maar ik zal nog het nodige werk hebben om de competitie en de ploeg beter te leren want dit is iets totaal nieuws. Dan heb ik het nog niet over de mentaliteit, de cultuur, noem maar op. Ik weet het: het is geen evidente stap. Maar ik dacht: why not?"

Leko maakte er nooit een geheim van dat hij ervan droomt om ooit Real Madrid te trainen. Die droom ziet hij nu deels uitkomen. "Dit is dan ook een van de beste clubs uit de regio, het Real Madrid van de Emiraten zeg maar. Het stadion en de faciliteiten zijn ook top."

Dat Leko flink wat geld gaat verdienen, staat ook vast. "Daar ga ik niet over liegen: het financiële speelt ook mee", bevestigt Leko. "Hier verdien ik pakweg vijf keer zo veel als in Brugge", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws