'Genk gaat de strijd aan met Lille en AC Milan voor handtekening van Osimhen'

'Genk gaat de strijd aan met Lille en AC Milan voor handtekening van Osimhen'

03-06-2019 06:56
15

KRC Genk staat op het punt om Felice Mazzu voor te stellen als de nieuwe coach van de club. Hij komt over van Charleroi, maar is niet de enige die mogelijk de overstap maakt. Zo gaat men bij Genk ook voor Victor Osimhen.

Onder Mazzu werd Osimhen een grote uitblinker in onze competitie. Volgens Het Nieuwsblad staat de Nigeriaanse spits, die net definitief werd overgenomen door Charleroi, ook hoog op het verlanglijstje van de Limburgers.

De komst van Osimhen wordt echter een moeilijke bevalling. Charleroi nam de spits definitief over van VfL Wolfsburg voor een som van 3,5 miljoen euro en hoopt op de jackpot. Onder andere AC Milan en Lille OSC tonen interesse in de spits, die meer dan tien miljoen euro zou moeten kosten.

Nieuwe spits
Genk lijkt alvast op zoek naar een nieuwe spits. Ook Paul Onuachu (Midtjylland) staat op het verlanglijstje, maar is net zoals Osimhen bijzonder duur. De zoektocht naar een nieuwe spits betekent mogelijk ook het vertrek van Aly Samatta, die zijn sterk jaar bij Genk kan verzilveren met een transfer.