Waanzinnig gerucht: Real Madrid gaat vol voor Pogba en wil drie topspelers ruilen

Waanzinnig gerucht: Real Madrid gaat vol voor Pogba en wil drie topspelers ruilen

02-06-2019 17:44
5

Real Madrid wil ver gaan voor Paul Pogba. Naar verluidt is de Spaanse grootmacht bereid liefst drie topspelers te ruilen voor de middenvelder van Manchester United.

Het gaat volgens The Times om Gareth Bale, Keylor Navas en James Rodriguez. Real Madrid is bereid het trio voor niets naar Manchester United te laten vertrekken, mits Pogba de omgekeerde weg bewandelt. Het is onduidelijk in hoeverre United en de drie Real-spelers tegenover het voorstel staan. Pogba schijnt graag naar Madrid te willen verhuizen.

De belangstelling van Real voor Pogba is niet nieuw. De Franse middenvelder zou bovenaan het lijstje van Zinedine Zidane staan. De trainer wil de selectie, na overleg met president Florentino Perez, een grondige opfrisbeurt geven en schuwt het grote geld niet. Ook Chelsea-ster Eden Hazard lijkt op weg naar Estadio Santiago Bernabéu.

Bale, Navas en Rodriguez hebben geen toekomst meer bij Real. De international van Wales zou overhoop liggen met Zidane en kreeg in de laatste weken van het seizoen geen speeltijd meer. Navas is sinds de komst van Thibaut Courtois tweede keeper en de rol van Rodriguez lijkt na een uitleenbeurt bij Bayern München uitgespeeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie