Gillet laat zich uit over een terugkeer naar België: Moet mijn belofte houden

Gillet laat zich uit over een terugkeer naar België: "Moet mijn belofte houden"

Gepubliceerd: zondag 2 juni 2019 om 17:30zo 02-06-2019 om 17:30

Guillaume Gillet maakt momenteel het mooie weer bij de Franse tweedeklasser RC Lens. De 35-jarige middenvelder staat dicht bij een promotie naar de Ligue 1. Die wil hij graag meemaken alvorens terug te keren naar ons land.

"Ik kende een stevige blessure en daardoor was ik enkele maanden out. Als we promoveren, wil ik graag blijven en ik denk dat het bestuur wel tevreden is over mijn prestaties", gaf Gillet aan bij L'Avenir.

De middenvelder heeft een aflopend contract bij Lens, maar wil nog even blijven. Aan stoppen met voetballen denkt hij alleszins niet. "Als ik Nivet bij Troyes zie spelen tot zijn 42ste en Simons tot zijn 41ste in Brugge, dan denk ik dat ik nog enkele mooie jaren voor de boeg heb met mijn levensstijl."

Gillet zou dan ook graag terugkeren naar ons land. "Ik wil wel nog wat energie overhouden om in schoonheid te eindigen bij FC Luik. Ik wil mij aan mijn belofte houden", besluit Gillet.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zou Gillet een meerwaarde zijn voor JPL-clubs?

(328 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws