'Slecht nieuws voor Svilar kan goed nieuws voor Courtois betekenen'

'Slecht nieuws voor Svilar kan goed nieuws voor Courtois betekenen'

02-06-2019 11:44
3

Benfica zoekt naar een nieuwe keeper en heeft zijn vizier verlegd naar Real Madrid-doelman Keylor Navas, meldt Record zondagochtend. De landskampioen van Portugal wil daarmee Thibaut Courtois een handje helpen.

Benfica is bij Navas uitgekomen nadat het eerder aan Jasper Cillessen dacht, meldt Record. De Costa Ricaan staat nog één jaar onder contract in Madrid. Hoeveel hij moet kosten, is niet geheel duidelijk. Volgens het Portugese medium moet Benfica echter hopen op 'medewerking' van De Koninklijke.

Navas werd na het WK van 2014 overgenomen van Levante en won drie Champions League-finales met Real Madrid. Afgelopen zomer moest hij echter plaatsmaken voor Thibaut Courtois. Trainer Zinedine Zidane geeft de Rode Duivel ook volgend seizoen de voorkeur onder de lat, waardoor Navas zijn langste tijd in het Estadio Santiago Bernabeu gehad lijkt te hebben.

De komst van Navas betekent ook slecht nieuws voor Mile Svilar, die inmiddels nog maar derde doelman is bij de Portugezen. De jonge goalie wordt gelinkt aan Standard, waar Guillermo Ochoa op vertrekken staat.