AC Milan lonkt naar ex-Anderlecht middenvelder

AC Milan lonkt naar ex-Anderlecht middenvelder

01-06-2019 19:01
2

AC Milan presteerde dit seizoen ondermaats. De Rossoneri eindigde afgelopen seizoen slechts vijfde, zo mag Milan dus opnieuw niet deelnemen aan de Champions League. Dat bleef niet zonder gevolgen, coach Gennaro Gattuso en sportief directeur Leonardo vertrokken uit Milaan. AC Milan zal dus broodnodig op zoek moeten naar versterking. 

Milan zal dus serieus mogen investeren om opnieuw te kunnen aanknopen met de Europese top. Op het middenveld zal de huurbeurt van Tiemoué Bakayoko niet verlend worden. Ook Lucas Biglia zou mogelijks vertrekken uit Milaan. Om zijn vertrek op te vangen denkt AC Milan aan een andere ex-Anderlecht speler. Zo schrijft Calciomercato dat Dennis Praet hoog aangeschreven staat op de verlanglijst.

Bij Anderlecht functioneerde Praet voornamelijk als een aanvallende middenvelder, maar bij Sampdoria speelde hij een veel defensievere rol. Met die evolutie maakte Praet indruk op onder meer AC Milan. Marco Giampaolo - coach van Sampdoria - liet verstaan dat hij klaar is voor een stap hogerop. Sampdoria zou ongeveer dertig miljoen euro willen voor de middenvelder.