Club Brugge komt met officieel statement omtrent Simons: 'Dit is volledig foutief'

Club Brugge komt met officieel statement omtrent Simons: 'Dit is volledig foutief'

01-06-2019 13:46
15

Zaterdagochtend kwam Het Nieuwsblad met het bericht dat Timmy Simons mogelijks moet vertrekken  bij Club Brugge. Via de officiële kanalen heeft Blauw-Zwart gereageerd op die speculaties.

'Zonder met Club Brugge of Timmy Simons te hebben gesproken wordt melding gemaakt van het 'genadeloos aan de deur zetten' van Timmy . Daarnaast zou er, volgens datzelfde artikel, nog geen gesprek zijn doorgegaan', staat te lezen op de webstek van Club Brugge.

Club Brugge doet er weldegelijk alles aan om Simons aan boord te houden. 'Dit is volledig foutief. Er werden reeds 2 gesprekken gevoerd en volgende week volgt een derde. De actuele gesprekken kaderen in zijn verdere evolutie naar zijn uiteindelijke ambitie om als hoofdtrainer van een eerste elftal aan de slag te kunnen gaan.'

Ambitie als T1
Simons zelf reageerde ook al. "Ik heb ten aanzien van Club de ambitie uitgedrukt om ooit hoofdtrainer te willen worden. Uiteraard besef ik dat ik hiertoe nog een weg  heb af te leggen. Club en ik bespreken wat de juiste volgende stap zou kunnen zijn. Dit in onderling vertrouwen en vanuit wederzijds respect."