Tottenham-held Lucas zit met probleem voor de CL en vraagt hulp van... Liverpool

Tottenham-held Lucas zit met probleem voor de CL en vraagt hulp van... Liverpool

31-05-2019 23:44

Een probleem voor Lucas Moura, één dag voor de Champions League-finale in Madrid. De Braziliaanse aanvaller van Tottenham Hotspur heeft te weinig kaarten voor de eindstrijd tegen Liverpool.

"Ik heb 40 tickets nodig, maar krijg er slechts 24. Ik wil al mijn vrienden en familie uit Brazilië meenemen naar Madrid, plus de mensen die belangrijk zijn geweest tijdens mijn carrière", verklaart Moura, die Ajax met drie doelpunten de nek omdraaide in de halve finale van de Champions League, tegenover The Daily Mail.

Toen bleek dat hij niet meer dan 24 tickets kon krijgen, klopte Moura zelfs aan bij Alisson Becker en Fabinho, zijn twee landgenoten bij tegenstander Liverpool. "Maar zij hebben net zo veel kaarten gekregen als ik en konden me niet helpen", zegt hij.

"Sommigen heb ik al verteld dat er geen kaartjes meer zijn, maar alsnog willen ze naar Madrid komen. Het is natuurlijk al speciaal om in dezelfde stad te zijn. Het wordt in ieder geval een bijzonder moment voor mijzelf. Ik ben nu al zo blij en zo trots."