Met een video richt Neto zich een laatste keer tot de Gent-fans: 'Dankjewel'

Met een video richt Neto zich een laatste keer tot de Gent-fans: 'Dankjewel'

Gepubliceerd: vrijdag 31 mei 2019 om 17:01vr 31-05-2019 om 17:01

Vrijdag 31 mei is/was een emotionele dag voor Renato Neto. De Braziliaan stond immers voor de laatste keer op het trainingsveld bij KAA Gent. Via een video nam Neto ook afscheid van de Buffalo's.

Op de laatste speeldag van Play-Off 1 zwaaide de Ghelamco Arena de afscheidnemende Neto al uit. Vrijdag stond zijn laatste effectieve werkdag op het programma. Neto kwam via Bob Peeters in 2013 terecht. De rest is geschiedenis.

Neto kreeg een cultstatus bij Gent. De middenvelder veroverde met de Buffalo's onder meer de Belgische landstitel onder Hein Vanhaezebrouck in het seizoen 2014-2015. Gent huurde Neto jaren alvorens hem definitief over te nemen.

De beginjaren van Neto bij Gent waren erg succesvol. De afgelopen maanden kende de 27-jarige Braziliaan veel pech. Door blessureleed speelde hij nog amper een minuut voor Gent.

Volgend seizoen blijft Neto actief in ons land. Hij gaat aan de slag bij KV Oostende. Op Twitter liet Neto nog een videoboodschap achter voor de Gentse fan. 'Dankjewel voor alles Buffalo's', klinkt het.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk je dat Neto bij Oostende terug zijn oude niveau kan halen?

(187 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws