'Depoitre staat voor mogelijke terugkeer in de Jupiler Pro League'

'Depoitre staat voor mogelijke terugkeer in de Jupiler Pro League'

Gepubliceerd: vrijdag 31 mei 2019 om 13:28vr 31-05-2019 om 13:28

VoetbalPrimeur.be meldde eerder deze vrijdag dat Hein Vanhaezebrouck plots topkandidaat is om Felice Mazzu op te volgen bij Charleroi. Vanhaezebrouck wordt bij Charleroi mogelijk herenigd met Laurent Depoitre.

Het Laatste Nieuws brengt Depoitre namelijk in verband met de Carolo's. Depoitre beschikt bij Premier League-degradant Huddersfield Town over een aflopend contract. Aangezien de 30-jarige Depoitre het afgelopen seizoen in 25 optredens geen enkele keer wist te scoren, hoeft de centrumspits niet te rekenen om een langere samenwerking. Charleroi zou in Depoitre de opvolger van Victor Osimhen zien.

Nu hij op zoek moet naar een nieuwe club, is de link met Vanhaezebrouck snel gelegd. Depoitre was in het kampioensjaar van KAA Gent met veertien treffers van grote waarde voor de ploeg en toenmalig coach Vanhaezebrouck. De zaakwaarnemers van Depoitre zetten de deur vast op een kier. "We staan voor alles open en dus ook voor Mehdi Bayat", klinkt het. Eerder liet de enkelvoudig Rode Duivel weten dat hij graag nog eens in België zou willen spelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws