Ramos maakt duidelijk statement: 'Ik ben een Madridista, ik wil hier eindigen'

Ramos maakt duidelijk statement: 'Ik ben een Madridista, ik wil hier eindigen'

30-05-2019 18:07
3

Sergio Ramos blijft bij Real Madrid. De aanvoerder van De Koninklijke werd de afgelopen weken in verband gebracht met een vertrek, maar hij maakte tijdens een ingelaste persconferentie duidelijk dat dat niet staat te gebeuren.

Ramos heeft een aanbieding uit China op zak, maar de Spaanse verdediger zal daar niet op ingaan. "Er is te veel speculatie geweest over mijn toekomst hier", zegt hij op een persconferentie, opgetekend door AS. "Daarom wil ik mijn trouw en loyaliteit naar deze club nogmaals uitspreken. Ik ben een Madridista en ik wil hier mijn carrière beëindigen."

"Het is niet de bedoeling om de club te verlaten", maakt hij nogmaals duidelijk. Ook veegt Ramos de vloer aan met de geruchten over een ruzie met voorzitter Florentino Perez. "Onze relatie is er één van vader en zoon. Natuurlijk kan zo'n relatie ook conflicten hebben."

"Veel mensen denken dat het mij om het geld gaat", vervolgt Ramos zijn verhaal. "Dat is niet zo. We gaan het er nog over hebben, maar ik zou ook gratis nog voor Madrid willen spelen. Dat wil ik toch wel even duidelijk maken."