Trainerscarrousel op volle toeren: Mazzu is plan A, Vanhaezebrouck weer in JPL?

Trainerscarrousel op volle toeren: Mazzu is plan A, Vanhaezebrouck weer in JPL?

30-05-2019 17:14
6

Het ziet er naar uit dat Felice Mazzu zal vertrekken bij Sporting Charleroi, KRC Genk wil de coach als plan A. Luka Elsner van Union werd eerder al genoemd als mogelijke opvolger, maar Hein Vanhaezebrouck zou ook al gesprekken zijn gestart met de club.

Felice Mazzu wordt in verband gebracht met KAA Gent, Antwerp én KRC Genk. De coach heeft afgelopen jaar cursussen Engels hebben gevolgd en voldoet zo aan de eisen van de Limburgers. Charleroi ziet op zijn beurt dan al naar een vervanger, zo meldt RMC Sport.

Vooral Elsner van Union wordt genoemd, maar ook Hein Vanhaezebrouck lijkt een reële optie. De coach heeft geen job sinds zijn ontslag bij RSC Anderlecht. Vanhaezebrouck zou ook in beeld zijn bij ex-club KAA Gent. Het trainerscarrousel draait alvast op volle toeren in de Jupiler Pro League.

Bij KRC Genk is Mazzu plan A om Philippe Clement op te volgen, maar de club wacht op een 'ja' van Mazzu. Als plan B staat Bernd Storck aangeschreven, maar die ziet een avontuur in Duitsland dan weer zitten.