Sensationeel nieuws in Mundo Deportivo: 'Real Madrid wil Barça aftroeven '

Sensationeel nieuws in Mundo Deportivo: 'Real Madrid wil Barça aftroeven '

Gepubliceerd: donderdag 30 mei 2019 om 12:28do 30-05-2019 om 12:28

Real Madrid gaat proberen om Matthijs de Ligt voor de neus van aartsrivaal FC Barcelona weg te kapen, beweert Mundo Deportivo donderdagochtend. De Koninklijke moet plotseling op zoek naar een nieuwe centrale verdediger nu aanvoerder Sergio Ramos een transferverzoek heeft ingediend.

Marca meldde dit weekend dat Virgil van Dijk een kandidaat was voor Real Madrid, maar volgens Mundo Deportivo heeft de nummer drie van het voorbije Primera Division-seizoen zijn vizier op De Ligt gericht. De Koninklijke zal sowieso geduld moeten hebben: De Ligt wil pas na de Nations League-eindronde, de finale staat gepland voor zondag 9 juni, beslissen over zijn sportieve toekomst.

De negentienjarige Ajax-captain wordt al tijdenlang gelinkt door FC Barcelona, dat vooralsnog echter niet kan en wil voldoen aan de financiële eisen van Ajax en zaakwaarnemer Mino Raiola. De Telegraaf schreef woensdagochtend al dat Paris Saint-Germain zich in de strijd wil mengen, om wraak te nemen voor het mislopen van Frenkie de Jong.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws