'Mignolet mag hopen op een nieuw avontuur in de Premier League'

'Mignolet mag hopen op een nieuw avontuur in de Premier League'

Gepubliceerd: donderdag 30 mei 2019 om 09:37do 30-05-2019 om 09:37

Simon Mignolet leeft met Liverpool toe naar de Champions League-finale tegen Tottenham Hotspur, die zaterdag in Madrid wordt gespeeld. Voor Mignolet zal het mogelijk zijn laatste wedstrijd bij The Reds zijn. 

Sinds de komst van de Braziliaan Allison Becker komt Mignolet nauwelijks van de bank af. Onze 31-jarige landgenoot mocht dit seizoen amper twee keer het doel verdedigen. Mignolet wil niet nog een seizoen tweede viool spelen en staat daarom open voor een nieuwe uitdaging. Die vindt hij mogelijk bij Bournemouth AFC, want de Premier League-club heeft volgens The Sun belangstelling.

Bournemouth-trainer Eddie Howe is naar verluidt gecharmeerd van Mignolet en heeft hem in de zoektocht naar een nieuwe nummer één bovenaan de lijst gezet. Howe ziet in Mignolet de ervaren keeper, die ook voor de langere termijn interessant is. De nummer veertien van het afgelopen seizoen zal wel eerst tot een akkoord met Liverpool moeten komen, want Mignolet ligt nog vast tot medio 2021. The Sun denkt dat Liverpool zo'n circa 17 miljoen euro verlangt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws