Veldwijk (ex-Kortrijk) blij verrast door nieuws uit media: Dat wist ik nog niet

Veldwijk (ex-Kortrijk) blij verrast door nieuws uit media: "Dat wist ik nog niet"

Gepubliceerd: woensdag 29 mei 2019 om 23:23wo 29-05-2019 om 23:23

Sparta heeft de optie in het contract van Lars Veldwijk gelicht, zo besloot de club na de promotie. De ex-speler van KV Kortrijk zelf moest dat echter vanuit de media vernemen. Een aangename verrassing voor de spits.

"Oh, oke. Nee, dat is een nieuwtje voor mij. Dat wist ik nog niet", lacht Veldwijk als hij het nieuws van RTV Rijnmond hoort. "Blij mee? Ja, dat was het doel. Ik heb dat vanaf het begin uitgesproken: met Sparta promoveren en de Eredivisie in gaan. Dus dat is mooi nieuws."

Dat Sparta de optie gelicht heeft wil niet zeggen dat Veldwijk sowieso in Rotterdam blijft. "Dat weet je natuurlijk niet. Ik kan zeggen dat ik bij Sparta blijf, maar als er een bod komt waar Sparta blij mee is en wat ik zie zitten, dan ga je daarnaar kijken. De insteek is echter wel om met Sparta de Eredivisie in te gaan."

Veldwijk denkt dat hij Eredivisie-proof is. "Ik heb in de play-offs tegen De Graafschap laten zien dat ik het niveau nog steeds aankan en heb bij Zwolle een heel goed jaar gehad in de Eredivisie. Ik heb een soort revanchegevoel om het daar ook te laten zien."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws