Hazard komt met groot nieuws na gewonnen finale: 'Wachten op de clubs'

Hazard komt met groot nieuws na gewonnen finale: 'Wachten op de clubs'

29-05-2019 23:07
1

Eden Hazard lijkt na de gewonnen Europa League-finale tegen Arsenal zijn vertrek aan te kondigen bij Chelsea. Vlak na afloop sorteerde de Rode Duivel voor op een transfer naar een andere club, vermoedelijk Real Madrid.

"Ik heb mijn keuze gemaakt en heb Chelsea twee weken geleden al ingelicht", zegt Hazard tegen BT Sport. "Ik ben nu aan het wachten op groen licht van beide clubs. Ik denk dit een afscheid betekent, maar in het voetbal weet je het nooit. Het was mijn droom in de Premier League te spelen. Ik heb zeven jaar gespeeld bij de grootste club ter wereld. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging."

Volgens de laatste berichten wacht Real op het definitieve akkoord van Chelsea. De verwachting is dat Hazard volgende week maandag wordt voorgesteld aan pers en publiek in Spanje. Naar verluidt is er 120 miljoen euro met de transfer gemoeid, zo maakten Engelse en Spaanse media woensdag bekend.

Mede dankzij een uitblinkende Hazard won Chelsea ten koste van Arsenal de Europa League-finale. De Belg had met twee treffers en een assist een groot aandeel in de ruime 4-1 overwinning.