'Vergeefse trip voor Zulte Waregem, Denen weigeren CEO Cordier te ontvangen'

'Vergeefse trip voor Zulte Waregem, Denen weigeren CEO Cordier te ontvangen'

31-05-2019 10:25 Laatste update: 10:25
6

Zulte Waregem werd eerder deze week al gelinkt aan spits Ali Alipour. Nu zou het ook een middenvelder op de radar staan: Jens Stage. 

Het Nieuwsblad weet dat Zulte Waregem hem graag zou inlijven. Stage is een centrale middenvelder die uitkomt voor AGF Aarhus en het nationale beloftenteam. Voorlopig ligt zijn vraagprijs wel nog te hoog. 

Nog op het middenveld wil Zulte Waregem niet verder met Stef Peeters, die vorige winter gehuurd werd van de Franse eersteklasser Caen. Stage is evenwel niet echt een nummer tien, hij speelt in een meer controlerende rol. Toch kon hij afgelopen seizoen nog zes doelpunten maken voor Aarhus.

Stage is een veelzijdige speler, want hij kan ook aardig uit de voeten op de backposities. Hij lijkt echter toch vooral als middenvelder te komen.

Update 31/05 10.25: Stage is voorlopig nog geen speler van Zulte Waregem. CEO Eddy Cordier reisde de afgelopen dagen naar het noorden in de hoop tot een deal te kunnen komen. AGF Aarhus weigerde Cordier echter te ontvangen. Ondanks gemaakte afspraken. De trip was dus tevergeefs, meldt Het Laatste Nieuws. Essevee gaat in de toekomst een nieuwe poging wagen, aangezien Stage bovenaan de verlanglijst zou staan.