Castagne laat zich uit over transfer: Duidelijk dat Napoli helemaal anders is

Castagne laat zich uit over transfer: "Duidelijk dat Napoli helemaal anders is"

28-05-2019 20:51
2

Timothy Castagne kan na een geweldig seizoen bij Atalanta Bergamo rekenen op interesse van Napoli, de ploeg van Dries Mertens. De Belgische rechtsachter kan zich wel vinden in een transfer naar Zuid-Italië.

"Het is duidelijk dat Napoli iets helemaal anders is. Sinds een aantal jaren zijn ze de op één na beste club van Italië, elk jaar komen ze uit in de Champions League. We zullen wel zien. Het kan snel gaan in het voetbal", vertelt de Rode Duivel aan Sport/Voetbalmagazine.

"In december dacht ik nog na over een vertrek -ik had dertien wedstrijden niet gespeeld- en er was sprake van een transfersom van tien miljoen euro. Maar de club wilde er blijkbaar vijftien ontvangen, wat onmogelijk bleek. En nadat ik twee matchen meedeed in december en alles speelde in januari, veranderde de mening."

Engeland
Napoli lijkt nochtans niet de favoriete bestemming van Castagne. "Ooit wil ik naar de Premier League, omdat er daar veel directer voetbal wordt gespeeld, met meer ruimte. Ik ben niet bang voor fysieke strijd. Ik speelde altijd tegen meer robuuste tegenstanders. En op een hele match weet ik dat mijn rechtstreekse tegenstrever het altijd moeilijk zal hebben om me te kunnen bijhouden", besluit Castagne.