'Anderlecht wil drie spelers uitlenen om zich beter te kunnen ontwikkelen'

'Anderlecht wil drie spelers uitlenen om zich beter te kunnen ontwikkelen'

28-05-2019 20:40
26

Kersvers Anderlecht-trainer Vincent Kompany heeft een analyse gemaakt van de spelerskern van RSC Anderlecht en er mogen een aantal spelers rekenen op een vertrek. Voor drie jongens is een uitleenbeurt aan de orde, hierdoor zouden zij zich beter kunnen ontwikkelen.

Bubacar Sanneh
Sanneh kwam dit seizoen al niet al te veel in actie voor RSC Anderlecht en moet niet rekenen op veel speelkansen bij Kompany, dat schrijft La Dernière Heure. Hierdoor maakt ook de marktwaarde van de Gambiaan een negatieve beweging. Sanneh kwam deze zomer over van FC Midtjylland voor ongeveer acht miljoen euro. Sanneh kwam amper aan drie optredens in Play-Off 1 dit seizoen.

Luka Azdic
Ook zomeraankoop Luka Azdic moet onder Kompany niet rekenen op speelminuten. De Serviër die overkwam van Rode Ster Belgrado kwam dit seizoen nog niet in actie voor Anderlecht.

Edo Kayembe
Tot slot is er Edo Kayembe. Die kreeg afgelopen seizoen speelkansen, maar zijn handelingssnelheid moet de hoogte in en Anderlecht zou hem een jaar elders ervaring willen laten opdoen. Kayembe kwam dit seizoen vijftien keer in actie, maar daarin heeft Kayembe niet genoeg kunnen bewijzen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie