Anderlecht-verdediger Lawrence verwacht veel van Kompany: Dat is opwindend

Anderlecht-verdediger Lawrence verwacht veel van Kompany: "Dat is opwindend"

28-05-2019 19:14 Laatste update: 19:32
2

Vincent Kompany begint binnen enkele weken aan zijn nieuwe opdracht als speler-trainer bij RSC Anderlecht. Enkele verdedigers van paars-wit zullen moeten vrezen voor hun plaats, maar James Lawrence bekijkt het niet op die manier.

"Kompany is een held voor alle centrale verdedigers. Dat hij onze trainer wordt en zijn wijsheid met de ploeg zal delen, is opwindend", vertelt de linksvoetige centrale verdediger aan The Sun. "Hij weet alles over verdedigen en ik kan niet wachten om te zien wat hij ons kan bijbrengen en wat voor trainer hij zal zijn."

Lawrence heeft zeker geen schrik om zijn plaats in de ploeg te verliezen. "Je weet nooit hoeveel wedstrijden hij zal spelen. Ik zie het als een nieuwe trainer die komt en aan wie ik me moet bewijzen dat ik goed genoeg ben. En niet als iemand die mijn plaats komt innemen en over wie ik me zorgen moet maken. Ik kijk er naar uit met hem samen te werken en persoonlijk raad van hem te krijgen. Hopelijk kan hij iets nieuws in mijn spel brengen", besluit Lawrence.