UPDATE: ‘Antwerp ontkent interesse in stunttransfer 52-voudig Rode Duivel’

UPDATE: ‘Antwerp ontkent interesse in stunttransfer 52-voudig Rode Duivel’

18-06-2019 16:23
19

Antwerp wil volgend seizoen opnieuw een stap vooruit zetten en denkt groot. Zo vertelt Sudpresse dat zelfs Steven Defour wordt gelinkt aan The Great Old.

Defour ligt momenteel nog onder contract bij Burnley, maar oude bekende Luciano D'Onofrio wil hem heel graag naar de Bosuil halen. Antwerp wil geen mal figuur slaan op het Europese toneel en kan dus nog een brok Europese ervaring gebruiken.

Defour heeft een absoluut non-seizoen achter de rug, door blessures speelde hij amper negen keer mee voor Burnley. Bovendien heeft hij nog maar een jaar contract bij die club. Vorige winter probeerde Antwerp hem al een keertje te huren, maar daar had Burnley toen geen oren naar.

Niet alleen D'Onofrio is een oude bekende voor Defour. Met coach Laszlo Bölöni speelde hij ook kampioen in 2009. Het is echter nog niet honderd procent zeker dat Bölöni op de Bosuil blijft.

Update 18/06, 16.23: Het Belang van Limburg meldt dat ze bij Antwerp de interesse in Steven Defour ontkennen. Een stunttransfer zit er dus niet aan te komen bij The Great Old.