Real-preses bevestigt plannen met Hazard: Ik zie wel voor me dat hij komt

Real-preses bevestigt plannen met Hazard: "Ik zie wel voor me dat hij komt"

Gepubliceerd: dinsdag 28 mei 2019 om 07:44di 28-05-2019 om 07:44

Florentino Pérez heeft vertrouwen dat Eden Hazard de overstap maakt van Chelsea naar Real Madrid. De voorzitter erkent dat de Spaanse grootmacht werk maakt van een transfer van de 28-jarige Belgische aanvaller.

Real Madrid en Chelsea onderhandelen al enige tijd. "Het is een lastige deal, waar veel aan moet gebeuren", zegt Pérez bij Onda Cero. "Maar ik zie wel voor me dat Hazard naar Real Madrid komt deze zomer. Tot op heden is dat niet gelukt, maar ik ben erg geïnteresseerd in Hazard. Hij is een van de beste spelers op de linkerflank ter wereld."

Pérez liet zich ook uit over Sergio Ramos. De verdediger had een voorstel uit China op zak. "Hij vertelde mij dat hij een belangrijk aanbod had uit China, maar dat ze de transfersom niet kunnen betalen", onthult de preses. "Maar het is onmogelijk voor ons de captain te laten gaan, omdat het een gevaarlijk precedent zou scheppen."

Volgens Peréz is van onmin tussen de twee geen sprake. "Het was allemaal heel hartelijk. Ik heb Ramos niet horen zeggen dat hij weg wil, de media vertellen de dingen zoals ze die willen vertellen. Ik houd van Ramos en heb alles gedaan wat ik kan voor hem."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws