Antwerp rekent vooralsnog op Bolat: We vrezen geen looploop zoals bij Genk

Antwerp rekent vooralsnog op Bolat: "We vrezen geen looploop zoals bij Genk"

27-05-2019 18:28
14

Royal Antwerp FC was zondag met 2-1 te sterk voor Charleroi en mag als beloning na 22 jaar weer Europa in. Het is alleen met welke selectie de Europese campagne wordt aangevat, want meerdere spelers worden gelinkt aan een transfer. Dat geldt ook voor doelan Sinan Bolat.

Zo kan Bolat na een ijzersterk seizoen rekenen op interesse van Standard alsook vanuit zijn geboorteland Turkije en Spanje. Bij Antwerp vindt men het niet onlogisch dat er gespeculeerd wordt over een vertrek. Bolat heeft namelijk nog slechts een contract voor een jaar. "Dan wordt er gespeculeerd over een verlenging of een mogelijke verkoop. Maar op dit moment hebben we van geen enkele club een concreet voorstel gekregen", geeft sportief adviseur Sven Jacques een update tegenover Sporza.

Antwerp rekent vooralsnog dus gewoon op Bolat. Jacques blijft predikt verder rust. "We zijn ook nog maar eind mei. Er gebeuren heel weinig transfers eind mei. We vrezen geen leegloop van de ploeg na een topjaar, zoals dat bij Genk wel het geval is. Er zal wel een noodzakelijke vernieuwing plaatsvinden met de bedoeling om nog te versterken", klinkt het.