Haroun gaat met Antwerp naar Europa League: Dit had ik nooit verwacht

Haroun gaat met Antwerp naar Europa League: "Dit had ik nooit verwacht"

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 12:30ma 27-05-2019 om 12:30

De fans van Antwerp worden volgend seizoen verwend met Europees voetbal. Faris Haroun zal ongetwijfeld blijven voor dat avontuur en kijkt er al naar uit.

Tegen Charleroi kreeg Antwerp het ticket zeker niet cadeau. "Het was een koude douche toen we na negen seconden moesten achtervolgen. En dan volgde de 0-2 na tien minuten. Mentaal moesten we zeer sterk zijn om terug te vechten. Er zouden weinig ploegen zijn die hiervan terugkomen. Maar de fans hebben ons naar de zege gestuwd", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

De opwachting van de spelersbus maakte veel indruk. "Het was zoals twee jaar geleden voor de promotiematch tegen Roeselare. Zo kregen we nóg meer energie naar de match toe. Het doet deugd dat we hen na zoveel jaar nog eens een Europese campagne kunnen bezorgen. Eerlijk: dit had ik nooit verwacht. Maar in het voetbal zijn er geen zekerheden, dat is net het mooie."

Haroun vindt het ticket ook dik verdiend. "Als je ons seizoen bekijkt - en zeker de Play-Offs - zou het zuur geweest zijn mocht de tiende uit het klassement met ons ticket gaan lopen zijn. Het was nodig om met een zege te eindigen in de finale, anders zou het als een mislukking aangevoeld hebben."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Antwerp doorstoten naar de Europa League?

(418 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws