Osimhen heeft koffers al klaar: De kans dat ik Charleroi verlaat? 75 procent

Osimhen heeft koffers al klaar: "De kans dat ik Charleroi verlaat? 75 procent"

27-05-2019 11:30 Laatste update: 11:41
2

Victor Osimhen scoorde zondag de snelste goal ooit in de Belgische competitie, maar het leverde niets op. Charleroi gaat niet Europa in. Dat zou de doorslag kunnen geven voor een vertrek.

"De kans is 75 procent dat dit mijn laatste wedstrijd was voor Charleroi. Ik heb nog niet getekend bij een andere ploeg, misschien keer ik terug naar Wolfsburg. Ik wil me nu ontspannen en me daarna goed voorbereiden voor de Afrika Cup in juni", vertelt hij in La Dernière Heure.

Een vertrek bij Charleroi is evenwel niet helemaal zeker. "Het zou geen probleem zijn om te blijven. Een jonge speler moet ondersteund worden door een goeie staf en formidabele fans, dat is hier het festival. Er is geen betere omgeving om te verbeteren."

Osimhen droomt echter van grote competities. "Ik ben een grote fan van Bundesliga en de Spaanse competitie. Ik wil vooral vooruitgang boeken, het maakt niet uit waar. Ik heb al veel geleerd van Felice Mazzu dit seizoen. Ik wil hem bedanken omdat hij in mij geloofde. Ik ben hem en Mehdi Bayat heel dankbaar."