'De naam van Ivan Leko zingt steeds luider rond in de wandelgangen'

'De naam van Ivan Leko zingt steeds luider rond in de wandelgangen'

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 10:00ma 27-05-2019 om 10:00

Antwerp heeft tegen Charleroi de klus geklaard: het pakte een Europees ticket na een 3-2 zege. De vraag is wel of dat Europese avontuur ook met Laszlo Bölöni zal plaatsvinden.

Hugo Camps twijfelt daar duidelijk aan, zo schrijft hij in Het Laatste Nieuws. 'Bölöni heeft een ziel gebracht in een bont gezelschap dat vroeger werd weggezet als Club Med. Zijn handelsmerk: discipline. Dat werd niet door alle spelers even hartelijk gepruimd, maar het gezag van de coach was onwankelbaar. Toch is het niet zeker dat Bölöni volgend seizoen aan de slag blijft op de Bosuil. De naam van Ivan Leko zingt steeds luider rond in de wandelgangen', aldus Camps.

Camps is sowieso bijzonder blij dat Antwerp uit het moeras is gekropen. 'Eindelijk heeft Antwerp de contouren van stad aangenomen. Het was bizar dat het voetbal in de grootste Vlaamse stad bleef bungelen in tweederangscompetities. Dat Antwerp vandaag nog bestaat, is toe te schrijven aan de trouw van de supporters. Het legioen van de Bosuil was niet klein te krijgen door tegenvallende resultaten en bestuurlijk amateurisme.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Leko een goeie trainer voor Antwerp?

(1352 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws