Wie denkt dat Buffel zijn zoon Lionel vernoemde naar Messi, is mis

Wie denkt dat Buffel zijn zoon Lionel vernoemde naar Messi, is mis

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 09:53ma 27-05-2019 om 09:53

Thomas Buffel heeft drie kinderen. Zijn jongste telg heet Lionel Buffel. Toch heeft dat niks met Lionel Messi te maken. Dat vertelt de voormalig voetballer in Het Belang van Limburg.

Na het overlijden van zijn vrouw Stephanie kreeg Buffel een relatie met Annabel. "Toen Annabel en ik pas samen waren, wilden we dit nog niet aan de grote klok hangen. Daarom had zij mijn telefoonnummer in haar gsm opgeslagen onder de naam 'Lionel'", aldus Buffel.

"Als ik haar belde op school of bij vrienden zou er anders op het schermpje telkens 'Thomas Buffel' verschenen zijn. Ik denk dat ik nu nog altijd onder 'Lionel' in haar gsm sta. (lacht) En toen Annabel zwanger was, vonden we het wel een mooie naam die bij Fausto en Maceo paste. Heeft dus niks met Lionel Messi te maken", stelt Buffel nog.

Buffel kondigde vorige week zijn einde als profvoetballer aan. Waar de toekomst van de 38-jarige Rode Duivel ligt, is nog niet duidelijk. De fans van KRC Genk hopen alvast dat hun oud-speler binnen de club weer een rol van betekenis krijgt.  

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws