Antwerp trekt Europa in, maar wet welke ploeg? Ik zie wel na mijn vakantie

Antwerp trekt Europa in, maar wet welke ploeg? "Ik zie wel na mijn vakantie"

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 09:35ma 27-05-2019 om 09:35

Royal Antwerp FC dwong zondag Europees voetbal af. Ondanks het succes is het nog lang niet zeker met welke ploeg The Great Old Europa gaat intrekken. Wat gaat bijvoorbeeld Jelle Van Damme doen.

Het contract van Van Damme loopt deze zomer op de Bosuil af. De 35-jarige verdediger kan dus gaan en staan waar hij wil. Maar op de Bosuil blijven is natuurlijk ook een optie. "Ik kijk eerst uit naar mijn vakantie. Daarna zien we wel", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van Van Damme.

Natuurlijk is Van Damme tevreden dat Antwerp Europa mag gaan veroveren. "Ik ben blij dat ik hier ben en we ons seizoen konden bekronen met een Europees ticket."

Antwerp kwam vroeg op achterstand tegen Charleroi, maar wist het tij te keren. "Er valt altijd wel iets te beleven op de Bosuil. Gelukkig konden we snel de aansluitingstreffer scoren. Zo werden we rustiger, omdat we wisten dat we nog 70 minuten hadden om de situatie recht te trekken."

Niet alleen de toekomst van Van Damme is onduidelijk. Ook Dieumerci Mbokani en Sinan Bolat zouden wel eens Antwerp kunnen verlaten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws