Witte rook bij Genk op komst: 'Vanaf nu kan hij onderhandelen'

Witte rook bij Genk op komst: 'Vanaf nu kan hij onderhandelen'

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 07:49ma 27-05-2019 om 07:49

Zondag verloor Sporting Charleroi van Royal Antwerp FC. De kans is groot dat de Zebra's daar weer iets verliezen, hun trainer. Felice Mazzu is immers nadrukkelijk in beeld bij KRC Genk. Bij Charleroi lijken ze zich al bij het vertrek van Mazzu te hebben neergelegd.

"We weten dat er bepaalde clubs geïnteresseerd zijn", stelt algemeen directeur van Charleroi Mehdi Bayat in Het Laatste Nieuws. "Alleen vroegen we hen om eerst onze beslissende match tegen Antwerp te respecteren."

De match om het laatste Europese ticket ligt nu achter de rug en het lijkt er dan ook op dat KRC Genk snel zal handelen. "Vanaf nu kan Felice onderhandelen met andere clubs. Uiteraard ermee rekening houdend dat hij nog steeds onder contract ligt bij Charleroi", aldus nog Bayat.

Mazzu over interesse
Mazzu zelf blijft ondertussen rustig. Voorlopig trekt hij niet op vakantie. "Wat ik nu ga doen? Rusten. Maandag praat ik met Mehdi Bayat. Dan zien we wel wat er klopt van alle berichten. Er is al vaak gezegd dat ik vertrek. Zo zou ik vorig jaar onderhandeld hebben met Club Brugge, terwijl ik op vakantie was."

Charleroi zit zelf ook niet in stil. De Zebra's denken aan Union-trainer Luka Elsner en Hein Vanhaezebrouck als potentiële opvolgers van Mazzu.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Mazzu de ideale opvolger van Clement bij KRC Genk?

(1716 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws