'Standard denkt niet alleen aan Butez en Svilar, maar ook aan ... Bolat'

'Standard denkt niet alleen aan Butez en Svilar, maar ook aan ... Bolat'

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 07:34ma 27-05-2019 om 07:34

Keert Sinan Bolat terug naar Standard Luik? Volgens La Dernière Heure is de doelman van Antwerp een concrete piste in Luik. Bolat moet bij zijn ex-ploeg Guillermo Ochoa opvolgen.

Ochoa heeft zelf al aangegeven dat hij Standard wil verlaten. Er tonen ook enkele clubs interesse zoals Leganes en Getafe. Standard moet dus op zoek naar een nieuwe keeper. In haar zoektocht kwam het uit bij een oude bekende.

Bolat speelde al van 2008 tot 2013 bij Standard. Met de Rouches won hij één keer de Belgische landstitel, één keer de Beker van België en één keer de Belgische Supercup. Nadien versierde hij een transfer naar het Portugese FC Porto.

Sinds twee seizoenen staat de 30-jarige Bolat onder de lat bij Royal Antwerp FC. Bij The Great Old heeft de Turkse Belg nog een contract tot medio 2020. Ook uit Turkije en Spanje is er interesse voor Bolat.

Svilar en Butez
Niet alleen Bolat is in beeld bij Standard om Ochoa op te volgen. Ook Jean Butez van Moeskroen en Mile Svilar, die bij Benfica op een zijspoor zit, kunnen op interesse van Standard rekenen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Voor wie moet Standard gaan?

(254 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws