Recordman Osimhem ziet Antwerp vieren: Dat heeft onze wedstrijd beïnvloed

Recordman Osimhem ziet Antwerp vieren: "Dat heeft onze wedstrijd beïnvloed"

26-05-2019 20:35 Laatste update: 20:36
3

Royal Antwerp FC mag naar de voorrondes van de Europa League na een 3-2-overwinning tegen Sporting Charleroi. De Zebra's kwam nochtans op een 0-2, onder andere dankzij een doelpunt van Victor Osimhen.

De Nigeriaan scoorde de snelste goal ooit in de Jupiler Pro League, maar die volstond dus niet voor een Europees ticket. "Het eerste kwartier waren we heel goed, maar dan pakken we een rode kaart en dat heeft onze wedstrijd natuurlijk beïnvloed. Maar ik wil Antwerp feliciteren, zij deden het goed. Wij mogen trots zijn op ons seizoen", vertelde Osimhen aan Het Laatste Nieuws.

"Ik scoorde snel, maar we speelden tegen een goed georganiseerde defensie. Het was moeilijk, maar ik heb mijn best gedaan voor de ploeg. Ik ben niet blij met het verlies, maar we moeten verder. Ik ben tevreden met mijn prestatie en de ploeg was de laatste twee maanden heel consistent. Dat moet trots en vertrouwen scheppen voor de toekomst. Of ik blijf? Ik ga nu rusten en pas nadien beslis ik over mijn toekomst", besloot de aanvaller van Charleroi.