Antwerp-kapitein Haroun is trots: Nooit gedacht dat ik dit nog zou meemaken

Antwerp-kapitein Haroun is trots: "Nooit gedacht dat ik dit nog zou meemaken"

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 20:09zo 26-05-2019 om 20:09

Royal Antwerp FC heeft zich zondag verzekerd van een Europees ticket. De Great Old versloeg Sporting Charleroi na een geweldige remonte met 3-2. Kapitein Faris Haroun was trots op zijn team.

"Dit is een zege die we hebben behaald met dat typische Antwero-DNA", vertelde de middenvelder na de match aan Het Nieuwsblad. "Na die 0-2 dacht iedereen dat het nog mis zou gaan, maar op mentaliteit én met die supporters – die onze bus al een warm onthaal hadden bezorgd - hebben we nog verdiend gewonnen. Eerst de koude douche, en nadien getoond dat er in België maar weinig ploegen zijn die het nog zo kunnen rechttrekken."

"Het doet deugd, na al die jaren nog eens Europa in met Antwerp. Verdiend, en het omgekeerde zou zuur zijn geweest. Een misstap zelfs. (lacht) Nooit gedacht dat ik dit op mijn leeftijd nog zou meemaken, maar in voetbal kan dus echt wel alles. Maar ook een pluim voor onze coach en zijn staf. Eerlijk: weinig coaches kunnen dit soort resultaten voorleggen, ook zoals hij het met ons deed tegen Charleroi", besloot Haroun.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws