'PSG denkt aan Premier League-middenvelders én man van 80 miljoen euro'

'PSG denkt aan Premier League-middenvelders én man van 80 miljoen euro'

26-05-2019 19:29

Paris Saint-Germain gaat in de transferperiode voor een nieuwe middenvelder. Dat meldt Le Parisien. Omdat winteraankoop Leandro Paredes niet voldoet, is Marco Verratti het enige 'serieuze wapen' op het middenveld van trainer Thomas Tuchel.

PSG denkt in de zoektocht naar een nieuwe controleur aan drie namen: Allan (Napoli), Ander Herrera (Manchester United) en James Milner (Liverpool). Van het drietal is Allan veruit het duurst. De 28-jarige middenvelder van Napoli staat al een tijdje op de nominatie om naar Parijs te komen, maar de clubs steggelen over de transfersom. PSG wil 55 tot 60 miljoen euro betalen, terwijl Napoli vasthoudt aan de vraagprijs van 80 miljoen.

Herrera en Milner gelden als alternatieven voor Allan. De dertigjarige Herrera gaat Manchester United na vijf seizoenen transfervrij verlaten, maar heeft naast PSG meer opties. Ook de 33-jarige Milner staat op het Franse verlanglijstje. Hoewel het contract van de Liverpool-joker afloopt, is het een publiek geheim dat hij gaat verlengen. Voor versterking op de linksbackpositie geldt Atlético Madrid-routinier Filipe Luis als kandidaat.