Sky Sports stellig: geen Manchester United, maar FC Barcelona voor De Ligt

Sky Sports stellig: geen Manchester United, maar FC Barcelona voor De Ligt

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 12:43zo 26-05-2019 om 12:43

Een ophanden zijnde overstap van Matthijs de Ligt naar Manchester United is niet aan de orde. Dat meldt Sky Sports zondagmiddag. The Daily Mirror kwam een paar uur geleden juist met het bericht dat United uitstekende papieren had om de captain van Ajax binnen te hengelen. 

Dat nieuws klopt volgens Sky Sports dus niet. Een megatransfer van De Ligt naar Old Trafford is niet aan de ord; United zou zich al hebben neergelegd bij het feit dat De Ligt (19) aan de slag gaat bij FC Barcelona. Daarom maakt de nummer zes van de Premier League geen werk van zijn komst. 

Het gonst al maanden van de transfergeruchten rond De Ligt. Zijn transfer naar Barça leek een kwestie van tijd, maar in de afgelopen dagen zijn verhalen opgedoken over een mogelijke kink in de kabel. De financiële wensen van De Ligt en zijn zaakwaarnemer Mino Raiolo zouden een sta in de weg zijn voor de kampioen van Spanje. 

Barcelona versterkte zich voor komend seizoen al met Frenkie de Jong, vriend en collega van De Ligt. De middenvelder kostte 75 miljoen euro. Verwacht wordt dat De Ligt een soortgelijk bedrag gaat opleveren. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws