Babel onthult: Turkse transfer nog niet rond, gesprekken met Eredivisie-club

Babel onthult: Turkse transfer nog niet rond, gesprekken met Eredivisie-club

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 12:02zo 26-05-2019 om 12:02

De overstap van Ryan Babel naar Galatasaray is nog niet rond. De Oranje-aanvaller is momenteel in gesprek met een Nederlandse club. Babel, op zoek naar een nieuw avontuur na zijn vertrek bij Fulham, heeft dat zondag laten weten. 

Babel (32) bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op het Nations League-toernooi in Portugal. Het gonst van de geruchten rond de spits. Afgelopen halfjaar speelde Babel voor Fulham. Na de degradatie uit de Premier League werd bekend dat de wegen van club en speler scheiden; Babel zóu al zo goed als rond zijn met Galatasaray, maar aan VTBL-reporter Simon Zijlemans liet de routinier zondag weten dat hij meerdere ijzers in het vuur heeft.

Babel staat positief tegenover een terugkeer op de Nederlandse velden en is zelfs in gesprek met een Eredivisie-club, liet hij aan Zijlemans weten. Een naam van een ploeg noemde Babel niet, al lijkt het logisch dat het  - en die conclusie trekt Zijlemans ook - om Ajax gaat. Babel begon zijn loopbaan in Amsterdam en keerde na avonturen bij Liverpool en TSG Hoffenheim in het seizoen 2012/13 kort terug bij zijn oude liefde. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws